Breaking News

Franse powerstation heeft 465.000 km gelopen

Deze Franse powerstation heeft al 462.392 km achter de kiezen.

Peugeot is niet het eerste merk waar je aan denkt als het gaat om stationwagons. Er was eventjes een 406 Break GT 3.0 met handbak, maar die zijn heel erg zeldzaam. uiteraard is er wel de 508 SW PSE en wat te denken van de 207 SW RC? De voorganger daarvan was de 206 SW GTI. Dat is de perfecte auto voor de Hot Hatch liefhebber met twee honden.

De basis van deze Franse powerstation is uiteraard een 206 GTI, maar dan is het een SW. De wielbasis is gelijk aan de driedeurs (er was geen vijfdeurs GTI), er is alleen een klein beetje meer gewicht. Een 206 SW is ongeveer 60 kg zwaarder dan de hatchback, maar dan heb je wel enorm veel meer bagageruimte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *