Breaking News

Voor 85.000 euro maakt Porsche je GT2 RS Clubsport beter

Je Porsche 911 GT2 RS Clubsport voorzien van een evo-kit. Kost je 85k.

We kennen allemaal de Porsche GT2 RS voor op de straat, op basis van de 991 generatie 911. In 2019 introduceerde de Duitse autofabrikant ook een Clubsport van deze auto. Geschikt om deel te nemen aan track days, clubsport evenementen en de GT2 raceserie. Die auto heeft een doorontwikkeling gemaakt.

Porsche GT2 RS evo-kit
Porsche introduceert een Evolution upgrade voor de 911 GT2 RS Clubsport. Bestaande auto’s kunnen voor 85.000 euro (ex BTW) een upgrade krijgen naar deze Evolution. De 700 pk sterke racer is op een paar punten verbeterd om de auto nog sneller te maken.

Een must-have upgrade voor professionele racekampioenschappen, ook al vergt het een investering. Met winst op het podium kun je de investering via het prijzengeld weer terugverdienen, nietwaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *