Breaking News

Tofste en coolste Defender ooit heeft 22 inch steelies*

Mogen wij dat zeggen? Ja dat mogen wij zeggen: dit is de coolste en tofste Defender die er is.

Niet alle tuningtrends zijn verkeerd. Natuurlijk, we kennen het matzwarte wrapjke intussen wel en grote zwarte velgen zijn zelden mooi. En een overdaad aan carbon is indrukwekkend, maar niet altijd even mooi. Daarom is het goed te weten dat er pook goede dingen gebeuren. Zo is Brabus dikwijls subtieler dan AMG tegenwoordig. En wat te denken van Ruf en Alpina?

Dat zijn allemaal traditionele bedrijven en dat is Kahn Automotive niet bepaald. Dat bedrijf is enorm groot en kun je bijna zien als de hofleverancier van de Premier League. In Engeland hoor je er niet bij als je in een door Kahn onder handen genomen auto rijdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *